AKTIVITETER

RASVÄRLDSMÄSTERSKAP för HHVälkomna på årets stora holländar-event, världsmästerskapen för Holländsk herdehund som 2022 anordnas av Sverige och RHH!


VMet kommer gå av stapeln i Västerås den 6-8 maj. All info om VMet och anmälan finns här. Sponsring av svenska ekipage


RHH kommer att sponsra alla svenska ekipage med en hel startavgift! Vi hoppas såklart att vi får så många svenska ekipage som möjligt som deltar! Passa på att anmäl till någon av grenarna och klasserna som anordnas. 


Villkor för sponsringen: 

  • För att delta på VM krävs medlemskap i RHH, se mer på VMets hemsida. 
  • RHH sponsrar en start per förare, väljer någon förare att starta med två hundar så sponsrar alltså rasklubben enbart med en avgift. 
  • RHH betalar ut startavgiften efter VMet och endast om ekipaget kommit till start. 
  • Kvitto/betalningsbevis ska skickas till kassören efter VMet, tillsammans med inbetalningsuppgifter. 


För de svenska ekipagen finns en facebook skapad. Gå gärna med i den när du anmält, för att ta del av information kring saker som rör det svenska laget. Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/3143786775903607/ . Observera att gruppen endast är till för de som är anmälda och tänkt starta på VM. Vi behöver funktionärer! 


Vi tar tacksamt emot alla som vill vara funktionärer! Det kommer behövas mycket folk som hjälper till, allt ifrån matförsäljning till tävlingsfunktionärer till folk som kan hjälpa till vid prisutdelning. Om du är intresserad av att hjälpa till som funktionär, maila till ordforande.rhh@gmail.comSponsring


Det finns flera olika sätt att sponsra VMet och RHH är mycket tacksam för alla bidrag, stora som små. 

  • Vill ditt företag sponsra med pengar och/eller saker? Ditt företagsnamn kommer då att uppmärksammas på VMets hemsida, facebooksida samt under tävlingshelgen. Kontakta Linda Jonsson som du är intresserad av att veta mer. 
  • Som företag, kennel och/eller privatperson kan du köpa annonsplats i katalogen som kommer att säljas till besökare och delas ut till funktionärer under tävlingshelgen. Läs mer här
  • Vill du som kennel eller privatperson sponsra ett pris och därmed få ditt namn publicerat på hemsidan som nämnas under prisutdelningen på tävlingen? Läs mer här
  • Vill ditt företag ha ett försäljningstält på marknadsplatsen under tävlingshelgen? Läs mer om detta här
  • För övriga frågor kring sponsring, kontakta Linda Jonsson eller Pia Selin